DT Rullecontainer har i mange år stått for god service og kvalitet  

DT Rullecontainer ble etablert på slutten av 1970-tallet som D-Trading ApS. I begynnelsen solgte vi INKA-paller, og senere utviklet vi en kvartpall i plast til detaljindustrien – en pall som vi i årenes løp har solgt mer enn 2,5 millioner av.
På 1990-tallet begynte vi å selge rullecontainere, og våre containere produseres fortsatt av en av Europas største produsenter, tyske Feil GmbH.
I dag er DT Rullecontainer en av de sterkeste aktørene på det skandinaviske markedet innenfor alle typer rullecontainere og rullebur. Vi har et bredt utvalg av standardprodukter, men lager også mange individuelle løsninger i hele Skandinavia. Vi har både konstruktører og ingeniører som utvikler og tegner nye rullecontainere i samarbeid med våre kunder.
Vi er alltid interessert i å høre om deres behov og ønsker, og vi besøker dere gjerne for en uforpliktende samtale – uansett om dere allerede bruker rullecontainere eller vurderer å implementere dem i deres forsyningskjede.

”God sparring under vanskelige forhold

Vi har brukt DT Rullecontainer ved utvikling av flere ulike rullecontainere til bruk på boreplattformer i Norge. I tillegg til at kvaliteten må være på topp under harde værforhold, må rullecontainerne også oppfylle mange krav til dimensjoner og sikkerhet samtidig som de må kunne stables. Alt dette er blitt oppfylt med holdbare og innovative løsninger.

Kraemer Maritime, Norge
Godt samarbeid i flere år

I vår bransje endrer kundenes krav og behov for levering seg konstant, og vi har derfor valgt DT Rullecontainer som samarbeidspartner. De har faktisk utviklet flere ulike rullecontainere til oss. Det gir oss stor fleksibilitet når det gjelder å betjene og imøtekomme våre kunders behov og ønsker, og dermed blir vi også mer konkurransedyktige.

Foodservice Danmark
Det riktige inntrykket hos våre kunder

Vi har, i et konkurransepreget marked, hele tiden behov for å optimere også i vår forsyningskjede. Sammen men DT Rullecontainer har vi utviklet flere ulike rullecontainere, som med lang levetid og lave vedlikeholdskostnader, bidrar til å høy leveringssikkerhet for våre kunder til riktig pris. Alle rullecontainere leveres med navn og logo, og sammen med stropper i våre farger og med navn, gir det et godt inntrykk av vår kvalitet når vi er ute hos våre kunder.

AB Catering, Aarhus
bubble