Leie/leasing av rullecontainere

Det kan være mange fordeler ved å leie eller lease rullecontainere hos DT Rullecontainer.
I tillegg til å holde kostnadene variable, slik at de alltid er tilpasset deres aktuelle behov, unngår dere også store engangsinvesteringer. Dessuten kan dere øke eller redusere antallet rullecontainere etter sesongsvingninger og lignende.
Hos DT Rullecontainer kan vi skreddersy en leie- eller leasingkontrakt etter deres ønsker, og vi tilbyr også fordelaktige frikjøpsmuligheter hvis det er av interesse for dere. 
 

Fortell oss om deres behov

”God sparring under vanskelige forhold

Vi har brukt DT Rullecontainer ved utvikling av flere ulike rullecontainere til bruk på boreplattformer i Norge. I tillegg til at kvaliteten må være på topp under harde værforhold, må rullecontainerne også oppfylle mange krav til dimensjoner og sikkerhet samtidig som de må kunne stables. Alt dette er blitt oppfylt med holdbare og innovative løsninger.

Kraemer Maritime, Norge
Godt samarbeid i flere år

I vår bransje endrer kundenes krav og behov for levering seg konstant, og vi har derfor valgt DT Rullecontainer som samarbeidspartner. De har faktisk utviklet flere ulike rullecontainere til oss. Det gir oss stor fleksibilitet når det gjelder å betjene og imøtekomme våre kunders behov og ønsker, og dermed blir vi også mer konkurransedyktige.

Foodservice Danmark
Det riktige inntrykket hos våre kunder

Vi har, i et konkurransepreget marked, hele tiden behov for å optimere også i vår forsyningskjede. Sammen men DT Rullecontainer har vi utviklet flere ulike rullecontainere, som med lang levetid og lave vedlikeholdskostnader, bidrar til å høy leveringssikkerhet for våre kunder til riktig pris. Alle rullecontainere leveres med navn og logo, og sammen med stropper i våre farger og med navn, gir det et godt inntrykk av vår kvalitet når vi er ute hos våre kunder.

AB Catering, Aarhus
bubble